TINA 11 TERVEZÕRENDSZER
Elektronikai tervezõ-, oktató- és mérõrendszer

Analóg, digitális, RF és vegyes tipusú elektronikai árakörök gépi analízise, nyomtatott áramkör tervezés, valós idejû mérések, Spice, HDL, valósághû 3D próbapanel, mikrokontrollerek (PIC, AVR, 8051), kódgenerálás folyamatábrából, S-paraméter modellek, hierarchikus tervezés, szimbolikus analízis, stressz analízis, vizsgáztató üzemmód és még sok egyéb funkció.

EDISON
Multimédia laboratórium az elektronika felfedezéséhez

Forradalmian új oktatási szoftver, ahol valósághû háromdimenziós alkatrészek segítségével ismerkedhetünk meg az elektrotechnika és az elektronika szinte valamennyi területével, miközben a program a kapcsolási rajzot is automatikusan elõállítja.

ARCAD
Professzionális Építészeti Tervezõrendszer

Építésztervezõknek nyújt barátságos, egyszerû, hatékony munkafelületet tervdokumentációk létrehozására, módosítására, fotorealisztikus képek, filmek készítésére, könnyen megtanulhatóan. Alaprajz, lépcsõ-, tetõ-, fedélszék-, tereptervezés, metszet, 3D és még sok más.

myHouse
Háromdimenziós otthontervezõ program

Tervezze meg és rendezze be álmai házát , otthonát és tekintse meg három dimenzióban, fényképminõségû ábrázolással. Mielött építkezik vagy átalakítja lakását készítsen látványképeket, filmeket, nézze meg elõre elképzeléseit !

TINALab II
A TINA program kiegészíthetõ
a TINALab II nagysebességû PC
mérõmûszerrel
Az egyetlen 3D áramkörszimulátor
az egész világon
Háromdimenziós ismerkedés a fizika világával
Bûnügy, tûzeset és baleseti helyszín 3D rekonstrukciója

ÚJ! Hundidac 2011 videó
Copyright © 2018 DesignSoft Kft. Minden jog fenntartva.